Αγαπητοί μας πελάτες,
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι στο KING MINOS PALACE Hotel & Bungalows παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις αναφορικά με τον COVID-19 και από την αρχή της πανδημίας εφαρμόζουμε ψύχραιμα και υπεύθυνα όλα τα υποχρεωτικά αλλά και απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τις επίσημες οδηγίες και τις συστάσεις υγιεινής όλων των αρμόδιων αρχών. Πρωταρχική μας μέριμνα είναι η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας όλων των πελατών και των εργαζομένων μας.

Οφείλουμε να στηρίξουμε όλοι ΜΑΖΙ, εσείς και εμείς ενωμένοι, την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται παγκοσμίως για να κλείσει το συντομότερο δυνατόν ο κύκλος της πανδημίας και να επιστρέψουμε σε συνθήκες κανονικότητας αλλά και ευημερίας για όλους. Είναι λοιπόν απαραίτητη η πιστή εφαρμογή των παρακάτω μέτρων κατά την διαμονή σας στο KING MINOS PALACE Hotel & Bungalows.

1. ΓΕΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

• Η ασφάλεια όλων εξαρτάται από την καλή συνεργασία, την κατανόηση και την υψηλή αίσθηση ατομικής ευθύνης. Η τήρηση της απόστασης των 2 μέτρων είναι απαραίτητη σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και δεν επιτρέπεται καμία εξαίρεση, ιδιαίτερα στον χώρο της Υποδοχής όπου η αναμονή είναι δεδομένη λόγω του αυξημένου χρόνου κατά το Check-In.

• Πραγματοποιείται καθημερινός καθαρισμός και απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους - στο Lobby, στην Υποδοχή και στους χώρους εστίασης - με αυξημένη συχνότητα.

• Εφαρμόζεται αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων σχετικά με την χρήση μάσκας και γαντιών κατά τη διάρκεια της εργασίας όλου του προσωπικού μας, το οποίο έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα.

Aπολυμαντικά χεριών έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και στις εσωτερικές αλλά και υπαίθριες εγκαταστάσεις, όπου χρησιμοποιούνται από το προσωπικό μας σχολαστικά.

• Οι ανελκυστήρες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από ένα άτομο κάθε φορά, ή από επισκέπτες οι oποίοι μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Παρόλ’ αυτά, σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε τις σκάλες.

2. CHECK-IN & CHECK-OUT

 

Το Check-in θα πραγματοποιείται μετά τις 15:00. Ο χώρος της Υποδοχής έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις επίσημες υγειονομικές υποδείξεις σε ότι αφορά την τοποθέτηση plexiglass, χρήση γαντιών, μασκών και τοποθέτηση ειδικής σήμανσης, παρέχοντας ασφάλεια τόσο στους πελάτες όσο και στο προσωπικό.

• Η φυσική παρουσία όλων των διαμενόντων είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια του Check-In.
Κατά το Check-In, απαιτείται ενυπόγραφη αποδοχή όλων των οδηγιών. Συνιστάται η (ανέπαφη) ηλεκτρονική πληρωμή των υποχρεώσεών σας. Κατά την άφιξή σας, θα παραλαμβάνετε από εμάς την κάρτα δωματίου σας με τα ηλεκτρονικά κλειδιάς, τα οποία θα έχουν προηγουμένως απολυμανθεί.

Επιβεβλημένο Check-Out από το δωμάτιο έως τις 11.00, για να διασφαλίζεται η σωστή απολύμανση και ο φυσικός αερισμός του χώρου πριν την είσοδο των επόμενων πελατών.

• Δωμάτιο Γενικής Χρήσης μη διαθέσιμο. Late Check-Out έως τις 18:00, κατόπιν συνεννόησης
1 ημέρας πριν την αναχώρηση, εφόσον υπάρει διαθεσιμότητα (έξτρα χρέωση).


3. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

• Εφαρμόζουμε τα Πρωτόκολλα πρόληψης, υγιεινής και καθαριότητας για τον καθαρισμό των δωματίων με απόλυτη συνέπεια, ειδικά στις επιφάνειες και τα αντικείμενα υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή. Μετά την κάθε αναχώρηση και πριν από την επόμενη άφιξη, πραγματοποιείται αυστηρός καθαρισμός όπου το δωμάτιο απολυμαίνεται με εκνεφωτή και στην συνέχεια αερίζεται.

• Βάσει των έκτακτων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, η καθημερινή καθαριότητα σε όλα τα δωμάτια θα γίνεται πιο αραιά, εκτός αν ο πελάτης επιθυμεί συχνότερα.

• Στα δωμάτια έχουν αφαιρεθεί διακοσμητικά αντικείμενα πολλαπλής χρήσης (πχ κατάλογοι).


4. ΣΙΤΙΣΗ, ΜΠΑΡ, ΠΙΣΙΝΑ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

• Σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες και τις συστάσεις υγιεινής των αρμόδιων αρχών, το Κεντρικό Εστιατόριο (πρωϊνό και δείπνο) θα παρέχει την δυνατότητα σίτισης σε μπουφέ, σερβιριζόμενο από το προσωπικό μας.

• Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στην τήρηση των αποστάσεων και λοιπών υγειονομικών κανόνων, όσο και στην ένδυση /υπόδηση. Ενδεικτικά, δεν επιτρέπεται η είσοδος με μαγιό, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση υποδημάτων. Δεν επιτρέπεται η μεταφορά φαγητού και ποτών κατά την
είσοδο και έξοδό σας από το εστιατόριο. Στην είσοδο του εστιατορίου το προσωπικό μας θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε.

• Ανάλογες τροποποιήσεις θα συναντήσετε (όπου επιβάλλεται) και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του συγκροτήματος. Στόχος είναι η αποφυγή συνωστισμού, ιδιαίτερα στην πισίνα, στο εξωτερικό μπαρ (όπου θα υπάρχει ειδική σήμανση για τήρηση υποχρεωτικών αποστάσεων) και κατά τις διάφορες αθλοπαιδιές. Σας υπενθυμίζουμε ότι τα ομαδικά σπορ δεν επιτρέπονται. Θεματικές βραδιές, animation, παιχνίδια και δραστηριότητες θα πραγματοποιουνται σε εξωτερικούς χώρους ώστε να διατηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

• Οι ξαπλώστρες βρίσκονται σε προκαθορισμένες θέσεις, τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.
Η οποιαδήποτε μετακίνησή τους απαγορεύεται ρητά.

• Σας υπενθυμίζουμε ότι τα παιδιά όλων των ηλικιών παραμένουν υπό την προσωπική σας επίβλεψη.
To Children’s Club δεν θα λειτουργήσει (δεν είναι εφικτό σε εσωτερικό χώρο).

• Tέλος, για λόγους προστασίας των πελατών και του προσωπικού μας, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε μη διαμένοντες (συμπεριλ. συγγενών, φίλων, κλπ). Βασιζόμαστε στην κατανόηση και συνεργασία σας.

 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ξανά ότι προτεραιότητά μας είναι να έχετε μια ξεκούραστη και ευχάριστη διαμονή και να νιώσετε ασφαλείς. Σαφώς, θα είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι, αλλά είναι στο χέρι όλων μας ν’ αποτελέσει μια ευχάριστη ανάπαυλα από την πρωτόγνωρη αυτή καθημερινότητα που βιώνουμε φέτος.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση του KING MINOS PALACE Hotel & Bungalows